Середа, 08.01.2025, 14:57:28
Вітаю Вас, Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Моя країна
Paul83Дата: Четвер, 08.05.2008, 20:26:40 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: БувалиЙ
Нагороди: 0
Репутація: 1
Статус: Offline
Я живу в країні, яка нікуди мене від себе не відпустить - вона вчепилася в поли мого плаща своїми спазматичними суглобами, готова роздерти мене на шматки з великої своєї любові. Я мушу відповідати їй взаємністю - любити це особливе горілчане тепло, це примарне світло, цих людей, які не хочуть вірити жодному моєму слову і цих, яким начхати на всі мої слова, бути свідком того, як слова взагалі перестають що-небудь означати, занурюватися все глибше у песимізм, любити цей коматозний стан, це відчуття трясовини, звідки нізащо не вибратися, любити свою останню територію, на якій мене поки що неможливо вполювати. Отже, поки вона, моя рідна країна, не вчепилася мені тріумфально в горло, я так чи так приречений вимовляти свої тимчасові слова. Вся ця любов, щиро кажучи, є формою ненависти. А ненависть - формою любові. Але в нас нікого не здивуєш цим: усе так близько.

Юрій Андрухович "What language are you from"

AdminДата: Вівторок, 13.05.2008, 11:24:18 | Повідомлення # 2
-=Хранитель Городка=-
Група: -=АдмiнiстратоР=-
Репутація: 4
" Я не хочу бути героем України - не цінує героїв моя країна " ... Сдова не мої але близькі до суті ...

Paul83Дата: Середа, 14.05.2008, 08:53:27 | Повідомлення # 3
Рядовой
Репутація: 1
О, Тартак! biggrin Справа тут не в геройстві, бо це зазвичай просто показуха при всій моїй повазі до таких людей. Таким людям не потрібно ні похвал, ні недолугих грошових подачок, ні масових вшанувань, бо робили вони це за покликом серця, а в деяких випадках - обов"язку. Тим більше це стосується України, коли з наших героїв роблять кам"яних монстрів, позбавляючи їх будь-чого людського. Достатньо подивитись на те, яке опудало роблять в школі з Франка чи Шевченка. Влада і пострадянський менталітет перетворили їх на монументи на великому народному цвинтарі. Прикро...

DomiNikДата: Вівторок, 12.08.2008, 00:22:48 | Повідомлення # 4
Рядовой
Репутація: 0
biggrin

ukraina-server.at.ua
cz-team.at.ua
cs-team.at.ua

axvmbapoДата: Четвер, 29.12.2016, 12:49:30 | Повідомлення # 5
Рядовой